Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Stále se nemůžu nikam vměstnat do žádné již probíhající diskuze, tak teda zakládám novou. Chtěla bych tuto „místnost“ otevřít pro mamky které mají doma první malé mimino a potýkají se se všemi těmi poprvé (to, nad čím zkušená mamka třeba mávne rukou) a třeba se taky nemůžou někam vecpat..
a hned přidávam k dobru
jednu blbou dnešní příhodu. Macek spadl z lehátka které stálo na sedačce. Zařval si jen trochu, všechny kostičky drží a segra mudra řekla OK. Jenže já se z toho nemůžu ňák vyhrabat. Asi hodinu potom me jeste jektaly zuby (decanek se dávno smál) i ted se mi dělá zle… ![]()
tak se těším.
ps. mám dva metříky, ale Kuba není kluk, ale pták.
Ahojky.Tak pádama jsme si prošli taky a ne jedním,ale dvěma…Taky jsem z toho byla špatná,celou noc ho hlídala jestli mu něco není..On na to zapomněl dřív než já… ![]()
Ahojte,no nase Bara ma zrovna denska 4mesice ale nespadla mi ani jednou,
.To uz se pretaci vzdycky skonci na uplne jinem konci nez sem ji dala obcas teda skoro na konci kde by mohla spadnout ale jeste mi nespadla.Ani sprebalovaku proste nikde.Jinak se pojd pridat k nam Brnackam ja sem se pridala teprve asi tak 14dni no mozna vic ale jsem tam chvilku.A holky super.
Ahoj Danuško tak jsem ráda, žes přišla. Mohla jsem rovnou otevřít diskuzi s názvem maminky Martinů…nejhezčí jméno, že? ![]()
ano, věděla sem že pády přijdou..ale nemyslela jsem, že tak brzo.. ![]()
Kattko : přeju Ti abyste měli štěstí i nadále. Ale dávej bacha.
Macek byl v tym lejatku dokonce pripoutanej..nevim jak se vocad vydrápal..každopadne pujde z domu (lehátko, ne Martínek
)
Tak ja se budu modlit ze nas to nadlouho mine
Nebo ze bych byla tak prehnane opatrna??
kattkka píše:
Ahojte,no nase Bara ma zrovna denska 4mesice ale nespadla mi ani jednou,.To uz se pretaci vzdycky skonci na uplne jinem konci nez sem ji dala obcas teda skoro na konci kde by mohla spadnout ale jeste mi nespadla.Ani sprebalovaku proste nikde.Jinak se pojd pridat k nam Brnackam ja sem se pridala teprve asi tak 14dni no mozna vic ale jsem tam chvilku.A holky super.
tak mě Bára nespadla nikdy (až pak sama), ale Aneta jo - shodila jí Bára z postele ![]()
Obecně mimča vydržej relativně dost (tím nemyslím s nima hrát basket). Pády k tomu bohužel patří. Ale musim říct, že to hůř nesu u mladší Anety. U Báry jsem jak poprvé byla paradoxně víc v klidu. Asi proto, že padala dost později, dkyž chodila a ne tolik. Kdežto Aneta si stoupla brzy a hrozně padala na hlavu, pořád, mnohokrát denně ![]()
ja asi celej byt omolitanuju. A hlavně jsem si vyzkoušela že kdyby se něco stalo nejsem schopna mu jakkoli pomoct. no, možná bych nespanikařila, nevím..
kattkka píše:
Jinak se pojd pridat k nam Brnackam ja sem se pridala teprve asi tak 14dni no mozna vic ale jsem tam chvilku.A holky super.
no já mám pocit, že už jsem se tam jednou cpala a nák to neklaplo ![]()
No Martínek je asi hodně oblíbený jméno…
Ono se to někdy ani ohlídat nedá…To je takový mžik,že ani nestihneš zareagovat…
No ty pady ja si pamatuji kdyz letel bracha v 1roce se schodu.Dodneska ma na hlave jizvicku.Jinak nemluvim o tom jak si rozbil hlavu kdyz uz mel tak 7 o radiator v koupelne spadl bouchl se rana to byla taky ale on vstal a zacal se smat
.
My máme navíc v celým bytě dlažbu,tak ty pády budou o něco tvrdší..Bude hůř až začne chodit po svých…
My mame koberce krom kuchyne tam je PVC
.janac jinak asi jsem dost ukecana ale me se tam podarilo vetrit.A odkud jsi s Brna? ![]()
ahoj Jani
tak nam mala spadla kdyz mela cca 5 mesicu,bylo to najednou,nikdo to necekal,partner ji nechal na sedacce v obyvaku a sel do kuchyne(sama se nepretacela takze si myslel ze je klid)a najednou rev a mala byla na parketac mezi sedackou a topenim.Bouchla se do hlavy,modrina a boule silena,ja myslela ze me trefi slak.
Kattkko ja jsem byla PREHNANE opatrna a stalo se!!!!!
No ja jen ze se uz pretaci a nic treba sama vy kam muze
.Ty deti fakt vydrzi to co jsi psala.
To můj Martínek už i umí lézt,doleze si kam potřebuje,ale klidně se pustí po hlavě ze sedačky dolů a je mu to jedno..Nebýt u něj tak si pěkně namlátí…