Maminy poprvé a nafurt (^_^)

3138
20.5.09 20:37

Maminy poprvé a nafurt (^_^)

Ahoj. Stále se nemůžu nikam vměstnat do žádné již probíhající diskuze, tak teda zakládám novou. Chtěla bych tuto „místnost“ otevřít pro mamky které mají doma první malé mimino a potýkají se se všemi těmi poprvé (to, nad čím zkušená mamka třeba mávne rukou) a třeba se taky nemůžou někam vecpat..

a hned přidávam k dobru :cry: jednu blbou dnešní příhodu. Macek spadl z lehátka které stálo na sedačce. Zařval si jen trochu, všechny kostičky drží a segra mudra řekla OK. Jenže já se z toho nemůžu ňák vyhrabat. Asi hodinu potom me jeste jektaly zuby (decanek se dávno smál) i ted se mi dělá zle… :roll:

tak se těším.
ps. mám dva metříky, ale Kuba není kluk, ale pták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5732
20.5.09 20:44

Ahojky.Tak pádama jsme si prošli taky a ne jedním,ale dvěma…Taky jsem z toho byla špatná,celou noc ho hlídala jestli mu něco není..On na to zapomněl dřív než já… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.5.09 20:51

Ahojte,no nase Bara ma zrovna denska 4mesice ale nespadla mi ani jednou, :lol: .To uz se pretaci vzdycky skonci na uplne jinem konci nez sem ji dala obcas teda skoro na konci kde by mohla spadnout ale jeste mi nespadla.Ani sprebalovaku proste nikde.Jinak se pojd pridat k nam Brnackam ja sem se pridala teprve asi tak 14dni no mozna vic ale jsem tam chvilku.A holky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.5.09 20:51

Ahoj Danuško tak jsem ráda, žes přišla. Mohla jsem rovnou otevřít diskuzi s názvem maminky Martinů…nejhezčí jméno, že? :srdce:

ano, věděla sem že pády přijdou..ale nemyslela jsem, že tak brzo.. :roll:

Kattko : přeju Ti abyste měli štěstí i nadále. Ale dávej bacha.
Macek byl v tym lejatku dokonce pripoutanej..nevim jak se vocad vydrápal..každopadne pujde z domu (lehátko, ne Martínek :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.5.09 20:53

Tak ja se budu modlit ze nas to nadlouho mine :lol: Nebo ze bych byla tak prehnane opatrna??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
20.5.09 20:54
kattkka píše:
Ahojte,no nase Bara ma zrovna denska 4mesice ale nespadla mi ani jednou, :lol: .To uz se pretaci vzdycky skonci na uplne jinem konci nez sem ji dala obcas teda skoro na konci kde by mohla spadnout ale jeste mi nespadla.Ani sprebalovaku proste nikde.Jinak se pojd pridat k nam Brnackam ja sem se pridala teprve asi tak 14dni no mozna vic ale jsem tam chvilku.A holky super.

tak mě Bára nespadla nikdy (až pak sama), ale Aneta jo - shodila jí Bára z postele :roll:

Obecně mimča vydržej relativně dost (tím nemyslím s nima hrát basket). Pády k tomu bohužel patří. Ale musim říct, že to hůř nesu u mladší Anety. U Báry jsem jak poprvé byla paradoxně víc v klidu. Asi proto, že padala dost později, dkyž chodila a ne tolik. Kdežto Aneta si stoupla brzy a hrozně padala na hlavu, pořád, mnohokrát denně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.5.09 20:57

ja asi celej byt omolitanuju. A hlavně jsem si vyzkoušela že kdyby se něco stalo nejsem schopna mu jakkoli pomoct. no, možná bych nespanikařila, nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.5.09 20:58
kattkka píše:
Jinak se pojd pridat k nam Brnackam ja sem se pridala teprve asi tak 14dni no mozna vic ale jsem tam chvilku.A holky super.

no já mám pocit, že už jsem se tam jednou cpala a nák to neklaplo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
20.5.09 20:59

No Martínek je asi hodně oblíbený jméno… :D Ono se to někdy ani ohlídat nedá…To je takový mžik,že ani nestihneš zareagovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.5.09 21:00

No ty pady ja si pamatuji kdyz letel bracha v 1roce se schodu.Dodneska ma na hlave jizvicku.Jinak nemluvim o tom jak si rozbil hlavu kdyz uz mel tak 7 o radiator v koupelne spadl bouchl se rana to byla taky ale on vstal a zacal se smat :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
20.5.09 21:03

My máme navíc v celým bytě dlažbu,tak ty pády budou o něco tvrdší..Bude hůř až začne chodit po svých…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.5.09 21:10

My mame koberce krom kuchyne tam je PVC :lol: .janac jinak asi jsem dost ukecana ale me se tam podarilo vetrit.A odkud jsi s Brna? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.5.09 21:22

ahoj Jani

tak nam mala spadla kdyz mela cca 5 mesicu,bylo to najednou,nikdo to necekal,partner ji nechal na sedacce v obyvaku a sel do kuchyne(sama se nepretacela takze si myslel ze je klid)a najednou rev a mala byla na parketac mezi sedackou a topenim.Bouchla se do hlavy,modrina a boule silena,ja myslela ze me trefi slak.

Kattkko ja jsem byla PREHNANE opatrna a stalo se!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.5.09 21:25

No ja jen ze se uz pretaci a nic treba sama vy kam muze :lol: .Ty deti fakt vydrzi to co jsi psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
20.5.09 21:34

To můj Martínek už i umí lézt,doleze si kam potřebuje,ale klidně se pustí po hlavě ze sedačky dolů a je mu to jedno..Nebýt u něj tak si pěkně namlátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová